Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Peruutusoikeus ja palautusehdot voimassa 15.9.2022 alkaen

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Teethän palautuksesta peruutusilmoituksen joko sähköpostilla tai peruutuslomakkeella. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, palautettava
tuote/tuotteet sekä palautuksen seurantakoodi ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@heidielise.fi. Voit myös täyttää peruutuslomakkeen. Lomakkeeseen pääset tästä.

Tilaus tulee palauttaa postitse viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Mikäli palautettava tuote ei ole enää myyntikelpoinen, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Emme hyväksy myöhässä tulleita peruutusilmoituksia tai palautuksia.

Yhden tuotteen palautus on sinulle maksuton. Myös tuotteen vaihto tai tuotteiden vaihdot ovat ilmaisia. Voit lähettää yhden tuotteen palautuksen tai vaihdon postin asiakaskaspalautuksena. Mikäli palautat enemmän kuin yhden tuotteen, perimme palautuskustannuksia 10€ per palautuskerta, jos käytät postin asiakaspalautusta.

Mikäli pidät tuotteen tai tuotteita ja palautat useita tuotteita ei palaututuskulua oteta. Palautuskulu tulee siis vain silloin, kun et osta mitään ja palautat useita tuotteita.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi. Korjaamme maksun Paytrailin kautta muutaman päivän kuluessa palautuksen saapumisesta.

Palautusosoite:

Asiakaspalautus

Heidi Elise
Tampereentie 9 as. 2
20300 Turku

Tunnus: 634219

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 11 € maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostilla info@heidielise.fi. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Heidi Elisen vaatekauppa tarjoaa erilaista muotia netistä. mm. ihanat takit, mekot, juhlamekot, iltapuvut.. Osta vaatteet netistä helposti ja nopeasti.

Osta juhlamekko tai iltapuku Heidielisestä edullisesti.