Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Voim 23.7.2018 alkaen

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Teethän palautuksesta peruutusilmoituksen joko sähköpostilla tai peruutuslomakkeella.

Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, palautettava tuote/tuotteet, tilinumero IBAN-muotoisena, mikäli et ole tilannut laskulla ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@heidielise.fi. Voit myös täyttää peruutuslomakkeen. Lomakkeeseen pääset tästä.

Tilaus tulee palauttaa postitse viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Mikäli palautettava tuote ei ole enää myyntikelpoinen, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Mielellään ottaisimme peruutusilmoituksesi ja palautuksesi mahdollisimman pian tilauksen saapumisesta, koska se nopeuttaisi muiden tilausten käsittelyaikoja. Myös jos olet tilannut laskulla, olisi hyvä korjata lasku hyvissä ajoin.

Yhden tuotteen palautus on sinulle maksuton. Myös tuotteen vaihto tai tuotteiden vaihdot ovat ilmaisia. Voit lähettää yhden tuotteen palautuksen tai vaihdon postin asiakaskaspalautuksena. Mikäli palautat enemmän kuin yhden tuotteen, perimme palautuskustannuksia 10€, jos käytät postin asiakaspalautusta. Voit myös halutessasi maksaa itse palautuskulut, kun viet tilauksen postiin.

Mikäli pidät tuotteen tai tuotteita ja palautat useita tuotteita ei palaututuskulua oteta. Palautuskulu tulee siis vain silloin, kun et osta mitään ja palautat useita tuotteita.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi IBAN-muotoisena rahojen palautusta varten, mikäli et ole tilannut laskulla. Palautamme rahat muutaman päivän kuluessa siitä, kun palautuksesi on saapunut. Jos olet tehnyt tilauksesi laskulla, korjaamme summan laskuusi.

Palautusosoite:

Asiakaspalautus

Heidi Elise

Tampereentie 9 as. 2

20300 Turku

Tunnus: 634219

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 10 € maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostilla info@heidielise.fi. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Heidi Elisen vaatekauppa tarjoaa erilaista muotia netistä. mm. ihanat takit, mekot, juhlamekot, paidat ja laukut. Osta vaatteet netistä helposti ja nopeasti.